Het seizoen gaat weer beginnen!

14 augustus 2022

Na een snikhete zomervakantie in eigen land (en ongetwijfeld ook voor de vakantiegangers naar het buitenland) is het weer tijd... voor... *tromgeroffel*... badminton!
22 augustus 2022, 20.00 uur kunnen we ons weer lekker uitleven in de sporthal! We hopen natuurlijk op een flinke opkomst, bruine gezichten en weinig blessures. Maar, bovenal, vinden we het gezellig om jullie weer te zien.

Uiteraard zijn er ook weer een paar dienstmededelingen.
 

Opzeggen vóór 1 september 2022

Het kan natuurlijk dat, om welke reden dan ook, je niet meer kunt of wilt badmintonnen dit seizoen. Geen probleem, dat kan natuurlijk. Wel hebben we daarvoor de termijn gesteld dat dit moet gebeuren vóór 1 september 2022. Wij zullen onze begroting rond moeten krijgen (al moeilijk genoeg) en moeten een aanname kunnen doen van hoeveel leden we hebben.
Opzeggen kun je doen door een mailtje te sturen naar info@brcdebuitenhof.nl.
 

Sweti Day huurt een aantal banen

Huh? Sweti Day? Jazeker. Voor wie ze niet kent; Sweti Day is een andere badmintonvereniging die ook in deze zaal speelt. Zij waren op zoek naar speelruimte om een groep spelers te laten trainen, en hebben ons gevraagd in hoeverre wij hun daar in zouden kunnen helpen. Aangezien we het afgelopen seizoen bij lange na niet de gehele zaal nodig hadden, én wij de inkomsten goed kunnen gebruiken, hebben wij besloten hun te helpen en 3 banen te verhuren (hoogstwaarschijnlijk baan 10, 11 en 12). Dus; onze kas wat spekken, en "de buren" helpen, mooier kan het niet. Dit zal zijn van 29 augustus t/m 14 november. Daarna is de gehele zaal weer voor onszelf.
 

Bestuursleden gezocht!

Als laatste, maar zéker niet als minste, zijn we nog steeds hard op zoek naar enkele bestuursleden. Wie helpt mee om onze fijne vereniging te besturen? Het is niet zo veel werk als je wellicht zou denken, het is leuk om te doen en je helpt de vereniging vooruit! Stuur een mailtje of spreek een van de bestuursleden aan voor meer informatie.