We mogen weer badmintonnen!

15 januari 2022

Jullie hebben vast ook al heel wat mailtjes gekregen van winkels, bedrijven etc. die hebben aangegeven dat ze weer open mogen. Maar... dít mailtje is natuurlijk de belangrijkste! Want;

we mogen weer badmintonnen!

Na al weer een flinke tijd de zaal niet in te mogen, heeft gisteren onze nieuwe regering bekend gemaakt dat we óók weer mogen sporten vanaf vandaag; zowel binnen als buiten.

Dat houdt in dat we maandag a.s., dus 17 januari, weer de zaal in mogen om lekker te badmintonnen. Gewoon, zoals altijd, vanaf 20.00 uur tot 22.30 uur.

Uiteraard zijn er nog wel een paar dingen waar we ons aan moeten houden. Zo is het scannen van de welbekende QR-code voor ons verplicht. Zorg dus dat je deze ofwel op papier hebt, ofwel in de CoronaCheck app op je telefoon. Zorg ook dat deze up-to-date is; je eventuele boosterprik wordt niet automatisch toegevoegd! Zie hiervoor evt. deze website van de overheid. Neem daarnaast óók een geldig identiteitsbewijs mee.
Als je deze gegevens niet hebt, mogen we je helaas écht niet naar binnen laten. De hoogte van een eventuele boete is simpelweg gigantisch voor onze vereniging.

Verder zullen we geen gebruik maken van ons afhangbord, zodat het makkelijker is om afstand te houden. Als vervanging zal baan 5 weer bezet worden met banken, waar de baannummers op liggen en je je kaartje op kunt leggen. Voor degenen die hier niet mee bekend zijn; geen nood, het wijst zich vanzelf, en er zijn genoeg mensen om het uit te leggen.

Wij zullen ook zorgen voor desinfectiemiddel, mocht je daar gebruik van willen maken.

Voor nu; we zijn héél erg blij dat we jullie EIN-DE-LIJK weer kunnen zien! We gaan er maandag weer lekker tegenaan. 

Tot maandag, en nog een fijn weekend!