Maatregelen verlengd - geen badminton t/m 10 januari 2022

16 december 2021

Ongetwijfeld hebben de meesten de persconferentie van afgelopen dinsdag of de gevolgen ervan wel meegekregen. Het kabinet heeft besloten dat de huidige maatregelen, waaronder de sluiting van sportaccommodaties na 17.00 uur, verlengd worden tot en met 14 januari 2022. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 10 januari 2022 ook onze maandagavonden niet kunnen invullen met badmintonnen.

Wij hebben al van de gemeente c.q. Sportfondsen Delft te horen gekregen dat wij voor die avonden ook geen huur hoeven te betalen. Zoals ook in het verleden zullen wij de begrote financiën hiervoor zoveel mogelijk weer jullie kant op doen toekomen; zodra duidelijk is wanneer de maatregelen eindigen, zullen we daarvoor weer hard met een rekenmachine aan de slag gaan.

Laten we met z'n allen hopen dat de situatie zo snel mogelijk zo is dat de maatregelen kunnen eindigen.

Voor nu, alvast, iedereen héle fijne kerstdagen, en een mooie jaarwisseling! Op naar een mooi 2022!