We mogen weer dubbelen!

6 juni 2021

Zoals jullie weten gaan er per morgen weer een aantal versoepelingen plaatsvinden m.b.t. de Corona-maatregelen. Een aantal daarvan hebben ook betrekking op ons, en het badmintonnen op de maandagavond.
De belangrijkste punten:

  • We mogen vanaf nu met maximaal 50 man tegelijk aanwezig zijn in de zaal.
  • Het is toegestaan om tijdens het sporten binnen een straal van 1,5 meter van elkaar te zijn, als de sport daar om vraagt.
  • Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden.

Dat betekent dat het weer toegestaan is om... *tromgeroffel* … weer te dubbelen! We mogen dus weer tijdens het sporten dichter bij elkaar zijn! Nagenoeg iedereen kan zich inschrijven met het maximum van 50 personen, dus dat zal geen probleem zijn.

Nu kan het zijn dat er mensen zijn die uit voorzichtigheid alsnog liever singles spelen. Er is in het reserveringsformulier een extra vraag opgenomen hiervoor. Wil je alleen singles spelen, geef dit even aan. We kunnen dan een aantal banen hiervoor reserveren.
We willen hiermee iedereen ten eerste de mogelijkheid geven om te sporten, maar ook zijn of haar voorzichtigheid in het oog houden. Zo hopen we het voor iedereen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken om -weer- te komen sporten.