We mogen weer badmintonnen!

20 mei 2021

Zoals jullie waarschijnlijk wel gehoord, gezien of gelezen hebben; we mogen weer binnen sporten. En daarmee: we mogen weer badmintonnen! Het heeft lang geduurd, maar eindelijk kunnen we weer een shuttletje meppen, met elkaar bijkletsen en het gezellig hebben met elkaar.

Vanaf 19 mei zijn de sporthallen weer open, en dit houdt voor ons in dat we 31 mei a.s. weer kunnen badmintonnen, aangezien 24 mei tweede Pinksterdag is en we dan sowieso niet zouden spelen.

Er zijn, zoals de vorige periode, ook weer een aantal beperkingen:

  • 1,5 meter afstand (maar die kennen we ondertussen wel…)
  • Mondkapjes op als je niet aan het sporten bent
  • Max. 30 personen
  • Max. 2 personen bij elkaar; oftewel singles spelen in ons geval. 
  • kleedkamers en douches zijn dicht
  • reserveren is verplicht

Daarnaast zal er een zogenaamde gezondheidscheck moeten worden gedaan vooraf.

Dit alles houdt in dat we, net als vorige periode, weer gebruik gaan maken van het reserveringsformulier. Dit formulier zal iets uitgebreid worden met die gezondheidscheck, zodat we ook aan die eis van de overheid voldoen. Iedereen ruim voor elke speelavond weer een linkje ontvangen voor dit formulier, zodat je ruim de tijd hebt om je aan te melden. Helaas moeten we ook nu weer melden; wie het eerst komt, het eerst mag spelen. Een “eerlijkere” manier is er helaas niet. Zonder tegenbericht kun je lekker komen spelen. Mocht je bijvoorbeeld net de 31e of 32e speler zijn die wil komen, dan nemen we even contact met je op om te kijken of we wat kunnen regelen zodat er zoveel mogelijk mensen op een avond kunnen spelen.

Belangrijk: heb je om wat voor reden dan ook problemen met het invullen van het formulier, laat het gerust even weten. Samen komen we daar ongetwijfeld uit.

Komende week staat er een bestuursvergadering op de planning. We hebben flink wat onderwerpen te bespreken, waaronder de uitgestelde ALV, de contributie voor dit seizoen én alle acties die nog gedaan moeten worden voor we kunnen spelen. Maar we hebben er bovenal zin in om jullie weer te zien, spreken én eindelijk weer hard te verliezen van jullie…

Jullie krijgen binnenkort een mailtje met de link naar het formulier, en we hopen héél erg jullie weer te zien de 31e!