Corona-maatregelen & onze badmintonavond

23 oktober 2020

Zoals aangekondigd zal maandag a.s. de avond gevuld worden met slechts enkelspelen. Het is niet toegestaan om dubbels te spelen, aangezien nu ook bij het sporten 1,5 meter afstand gehouden moet worden.
Er zijn wat ideetjes om het enkel spelen iets minder zwaar te maken, waaronder bijvoorbeeld het spelen op een half veld (in de breedte). Let wel; op de andere helft van de baan kan niet gespeeld worden. Mochten jullie echter nog meer goede ideeën hebben hoe we dit in kunnen vullen, dan houden wij ons uiteraard zéér aanbevolen.

Zoals ook aangekondigd, zal er worden gewerkt met een voorinschrijving. Alleen mensen die zijn ingeschreven voor de avond en die géén melding hebben gekregen dat ze niet kunnen komen zijn “welkom”. Dit klinkt streng en onvriendelijk, maar we mogen helaas maar 30 mensen in de zaal toelaten. Het kan dus zijn dat je je inschrijft, maar dat je -doordat je bijv. nummer 34 bent- alsnog niet kunt komen. Wij laten je dit weten.
Hieronder staat een linkje naar het inschrijfformulier voor maandag a.s. (26 oktober 2020). Dit formulier is dus alléén geldig voor die datum; voor volgende week komt een nieuw formulier. Kom je spelen; vul in het formulier je naam in en of je eventueel een specifieke tijd komt. Mocht dat zo zijn, dan kunnen we kijken of er bijv. iemand anders kan spelen in de tijd dat je niet aanwezig bent.

https://docs.google.com/forms/d/1SxvcpKC9dZOp-xut-hKOAYDjBAwvngUi-Pk4EHVn8nE/

Het is even wennen, ook voor ons. Mocht je suggesties/aanmerkingen/verbeterpunten zien, laat het zéker weten!